Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2006 10:25 - Всеки негласоподавател с номера си
Автор: gay Категория: Политика   
Прочетен: 3055 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Епа, пак нема за кой да гласуваме! Епа, пак грешите, уа! Има, този път са двама, няма много за колебание. Или, или. Ама не в това е въпросът. Въпросът е, че пак са ни виновни циганите и турците. Ама те, уважаеми българи, си пуснаха бюлетините, а вие, уважаеми българи, се дръглихте по кафенетата и се вайкахте колко сме бедни, уважаемите българи, и как няма да се оправим. Ама аз кат’ немам пари за цигари, си седя дома, не въртя от маса на маса. Що не гласувахте бе, негласуващи? Защото е сложно да отметнеш едно квадратче? Или защото не можете да четете? Или пък избирателната ви секция е много далече? Само дето дори слепите и инвалидите в тази страна гласуваха. Даже жените ни не гласуваха – защото явно искат да се върнат преди сто години и да перат насраните потури на мъжете си (средностатистическият българин - бял мъж, хетеросексуален, източноправославен, с мустаки, пушка и право на имот) и да ги ползват само за разплод и домакинска работа. Както вече казахме, като дойде време за сериозните неща, все бием отбой. Ама вината после никога не е в нас самите. Сега да вземем да обвиним хората от селата и малките градове, че гласуваха за Сидеров. Какво като не са виждали през живота си турчин или циганин наживо? А вие знаете ли, че бабите по малките населени места все още плашат непослушните внучета с „Бъди кротък, баба, че ей-сега ще дойдат турците...”? Това е България. Заседнала в порядките на миналото. Все ревем за Велика България и за какво ли не. Ама онези българи са били организирани, а нас ни бива само в надпиване и надпсуване пред виртуалните студия по телевизора. Иначе вие ме изчакайте в кафенето, аз ей-сегичка идвам. Само да съм чист, че правя нещо за България като гласувам. Защото не искам да спечели партията на негласуващите, понеже именно тя ни докара до тоя хал.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. estrella - А ако
27.10.2006 11:52
няма никой, който да заслужава гласа ми? Ако не искам да правя компромиси със себе си и да избера някой ей така, само за да съм гласувала?
цитирай
2. ivanko - Българина не ще демокрация
27.10.2006 12:01
иска Азис, салата и държавна работица (за много пари)
цитирай
3. mobo - от всичко разбрах,
27.10.2006 12:42
че не си виновен ти, щото не си от негласуващите, а те прехвърляли вината на другите и отказвали да поемат отговорност за действията си.

а аз пък съм избрал да не гласувам. и това е избор. естрела ти е посочила еидн мотив. аз имам още много.
дали не прозира в гей-гледната точка невъзприемане на чуждо мнение и желание за налагане на собственото?
цитирай
4. gay - Точно
27.10.2006 12:51
това е целта на постинга. "Номерата" на негласуващите. Миналия петък имаше за "номерата" на гласуващите. Всеки с гледната си точка.

Проблемът е посочен по-горе: виновни след изборите ще са всички, но не и негласуващите, които пък точно прехвърлят вината на гласуващите. И става пак един затворен кръг.
цитирай
5. sofiya - Не гласувахме за корумпягите в БГ
27.10.2006 14:41
Че то се знае защо - омръзна ни да им гледаме "старите муцуни". Негласуването също е Вот - на недоверие, към политическата клика в тази скапана държава. Че тя за какво се грижи освен за фиска - да си прибере данъците и после от тях да си купува автомобили, например за здравната каса. Ако имаше Държава щеше ли да има грандиозни крадци от топлофикация, от данъчните служби, от държавния резерв.Да не искаш да ми кажеш, че в някоя друга държава крадци, изнасилвачи и убийци си ходат по улиците ненаказани! Бях в САЩ - там битовата престъпност е близо до нулата, защото има полиция и Държава.
Когато не гласувам аз нямам отношение към държавните мъже и мога да си пиша опусите във вестника и да ги плюя колкото си ща. А да гласувам за еди кой си, означава, че аз си плюя на физиономията.
Това е!
цитирай
6. kalinvv - Хехе
27.10.2006 16:52
България няма да се оправи докато хората вегетират по логиката: "гласувай за по-малкото зло". За зло не се гласува! Нито за изперкалия фашизоид Долен, нито за агент Гоце. Бойкотът на изборите е единственият начин да се притискат мафиотите. Негласуването е определено проява на мнение - казваш им че не харесваш нито един от кандидатите и твоето мислене не е овче. Никой не си задава въпроса кой плаща за милионите за педизборните кампании и какъв интерес има да го прави. Това естествено е мафията на незаконно забогатялите, които инвестирайки в предизборни кампании, инвестират в послушна власт която ще си трае, когато те с кражба си възвърнат много повече пари, отколкото са дали за рекламата на фаворитите си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gay
Категория: Забавление
Прочетен: 323028
Постинги: 53
Коментари: 243
Гласове: 274
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930