Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2006 10:16 - Ретро 02
Автор: gay Категория: Забавление   
Прочетен: 7359 Коментари: 3 Гласове:
0



Mama wi pedalska
Евала педерастче хубаво си го написал Ако мама ми беше педалска, щеше да е лесбийка и мен едва ли щеше да ме има. Педерастче имам само аз право да си казвам, да не говорим, че в България явно достатъчно образованите хора са малко и те знаят, че педерастията е акт между момче и по-възрастен мъж. Хомосексуалността не е точно педерастия. Та това са двата просташки коментара за втория месец от съществуването на Цветно. Първия месец- един, втория станаха два. Статистиката не е добра в това отношение. Аз лично от точно такива хвалби нужда нямам. За сметка на това блогът вече има голяма посещаемост, много коментари и редовни посетители, които не бива да се страхуват, че няма „гласът им да бъде чут”, защото спестявам единствено простотиите. Иначе преди време писах на отговарящите за blog.bg да определят по-ясно критериите за появяване на постинги на заглавната страница, понеже са леко размити. Не съм имал за цел всички неща от блога да лъсват най-отпред. Наистина. Ето за какво си говорихме: Социална музикална революция ще бушува и при вас, ако си свалите едно малко файлче от Last.fm. Интересно е в България какво слушаме! Обърнахме внимание на филми, които са изцяло или почти на гей тематика. Това бяха изключително добрият немски филм „Лятна буря”, канадският „Порастване” и филмът за Бри и нейните преживявания по пътя към смяната на пола наречен „Трансамерика”. В „Джо Филипс: карикатуристът” обсъдихме колко лесно се правят пари, когато си наистина талантлив. Видяхме красивите мъжки тела през призмата на един цветнокож американски художник. It’s beautiful, damnit! Въпреки че отдавна обясних, че Цветно не е политически блог, трябваше просто да се възпротивим на кандидатурата на дядо Неделчо за президент. Нечестно е спрямо младите в тази страна. Дори и да не искат да гласуват. Васил Николов е почти победител. Той представяше България на наистина престижния конкурс „Мистър Гей Европа”, макар и  у дома да няма подобно събитие. За нас той е победител. Това признаха и от Dnes.bg Засега най-посещаваната тема в Цветно е тази за Уикипедия. Самото заглавие („Уикипедия: (полу)свободната енциклопедия”) подсказваше, че нещата не са съвсем розови. Вярно, показани са главно негативите, защото положителните неща (като уникалността на идеята) не могат да бъдат скрити. В родната версия се прилагат правила, които не са гласувани, върху избрани хора. Има „дружинка” от редактори, които се имат за всевишни. И така тези, които наистина се трудят там и допринасят (браво, момчета и момичета!), попадат в сянката на не съвсем психически стабилните. Уверете се сами. Дали всъщност училището не е огледало на обществото ни? Дали вината е в нас или в учителите? Или в Министерството? Или в парите на мама и тате? Все е някъде там, отстрани, но никога в самите нас. Чухме да говори Гей Брадър, когато именно тук лъсна инфото, че Гаро ще влезе в Къщата. Имам идеи за какво да пиша тук. Нямам идея дали няма да ви дойде в повече, ако се осмеля да го направя.


Тагове:   ретро,


Гласувай:
0



1. анонимен - :)))
21.09.2006 11:16
Осмели се :)
цитирай
2. анонимен - Автореклама? :Р
21.09.2006 11:36
Пиши всичко, което искаш!
Ако наистина си "педал", "гей" или както искаш го наричай, това не означава, че трябва да спестяваш информация или, че тя е некачествена.
Моето мнение е: нямам нищо против обратните, стига да не ме доближават! :-/

Поздрави
цитирай
3. izvynzemno - пиши, моля те, на мен специално ми е ...
21.09.2006 12:02
пиши,моля те, на мен специално ми е много интересно да чета, удоволствие е дори, определено казваш нещата различно и интересно!
Ще се радвам ако продължиш да поддържаш блога си, защото наистина прави впечатление на хората, независимо дали те харесват или не!
Поздрави и от мен!!!
:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gay
Категория: Забавление
Прочетен: 322038
Постинги: 53
Коментари: 243
Гласове: 274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031